Fluo hesje Honden

Stijlvolle Veiligheid voor onze trouwe Vrienden!

Bij Ziva-Fun geloven we dat veiligheid nooit ten koste hoeft te gaan van stijl, vooral niet als het om onze trouwe metgezellen gaat! Ontdek onze collectie gepersonaliseerde fluohesjes voor honden – de perfecte mix van functionaliteit en persoonlijke flair.

Waarom kiezen voor Fluohesjes?

  1. Veiligheid Eerst, Stijl Altijd: Onze fluohesjes zorgen ervoor dat jouw viervoeter gezien wordt, zelfs bij weinig licht. Kies uit een scala aan stijlvolle ontwerpen en kleuren om de unieke persoonlijkheid van jouw hond te weerspiegelen.
  2. Gepersonaliseerd voor Jouw Hond: Maak het persoonlijk! Voeg de naam van je hond toe aan het hesje voor een extra vleugje individualiteit.
  3. Hoogwaardige Materialen: Onze hesjes zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat ze bestand zijn tegen avonturen in alle weersomstandigheden. Comfortabel en functioneel, ze zijn ontworpen met het welzijn van jouw harige vriend in gedachten.

Ontdek Onze Collectie:

  • Reflecterende Hesjes: Verhoog de zichtbaarheid tijdens avondwandelingen.
  • Stijlvolle Kleuren en Patronen: Van ingetogen elegantie tot opvallende prints – voor elke smaak wat wils.
  • Gemakkelijk Aan te Passen: Verstelbare riemen zorgen voor een comfortabele pasvorm, ongeacht de grootte van je hond.

 

Kleuren YK15 meer info Klik hier

Kleuren KX104 meer info Klik hier

Hoe Bestellen?

  1. Kies je favoriete stijl: Blader door onze collectie en ontdek de perfecte stijl die past bij de persoonlijkheid van jouw hond.
  2. Personaliseer: Voeg de naam van je hond toe voor een unieke touch.
  3. Bestellen: Stuur ons een mailtje info@ziva-fun.be met wat jullie graag wensen en we maken dit met plezier klaar.

Bij Ziva-Fun gaan veiligheid en stijl hand in hand. Maak van elke wandeling een modieuze en veilige ervaring voor jouw harige metgezel. Shop nu en geef je hond het cadeau van zichtbare stijl!

Meer info?

info@ziva-fun.be
0496/13.44.83.