Hoe lang zweven ballonnen?

Als je jouw ballonnen gaat vullen met helium dan is het natuuurlijk handig om te weten hoe lang ze blijven zweven. het zou immers erg jammer zijn als je ballonnen weer op de grond liggen tegen de tijd dat het […]

Zijn ballonnen bio afbreekbaar?

Al onze latex ballonnen zijn van Belgische productie en 100% biologisch afbreekbaar. We raden echter geen ballonoplatingen aan omdat we vinden dat je geen objecten, biologisch of niet biologisch afbreekbaar, in de natuur mag achterlaten. Folieballonnen zijn niet biologisch afbreekbaar.

Zijn ballonnen gevoelig aan temperatuur?

Ja, ballonnen zijn gevoelig aan temperatuur. Bij koud weer zal de lucht/helium afnemen en het volumen van de ballon kleiner worden. Bij warm weer zal de lucht/helium in volume toenemen en zal de ballon groter worden.

Hoe vervoer ik ballonnen?

Ja kan ballonnen gerust vervoeren met een grote wagen, bestelwagen of gesloten aanhangwagen. Aangezien ballonnen statisch geladen kunnen zijn dient de wagen ook proper te zijn zodat er geen vuil aan de ballonnen blijft plakken.  

Kunnen ballonnen opnieuw gevuld worden?

Latex ballonnen kunnen niet opnieuw gevuld worden, aangezien deze dicht geknoopt zijn en bio afbreekbaar. Folieballonnen hebben een zelfsluitend ventiel en kunnen opnieuw gevuld worden.

Wat met de waarborg van een structuur?

De structuur dient men terug te brengen naar de winkel in een volledig, proper en een goede conditie. Structuren dienen binnen de maand na afhaal/levering terug gebracht te worden, tenzij anders afgesproken. Staan de ballonnen nog in een mooie staat […]

Kunnen ballonnen geleverd worden?

Ballonnen kunnen zeker en vast geleverd worden. Dit gebeurt door ons in eigen beheer. Graag ergens anders, geen probleem, geef ons even een seintje en dan kijken we graag

Hoe verlopen leveringen?

Ballonnen kunnen zeker en vast geleverd worden. Dit gebeurt door ons in eigen beheer. In overleg met jullie bekijken we wat mogelijk is om te leveren op een tijd en plaats naar keuze.

Hoe kan ik betalen?

Wij aanvaarden: Cash Bancontact Payconicq by bancontact app Overschrijving livinuscheque

Ziva-Fun.be 2018-2024
× WhatsApp